قیمت طلا امروز




 سایت خبرآنلاین / ۱۴۰۵/۰۵/۲۰

لزوم توسعه خدمات توانبخشی فارس متناسب با نیازهای آینده جامعه

رئیس دانشگاه علوم پزشکی شیراز در نشست با مسوولان، اساتید و جمعی از دانش‌آموختگان دانشکده توانبخشی، با تأکید بر اهمیت روزافزون خدمات توانبخشی در نظام سلامت، بر ضرورت توسعه آموزش، پژوهش و ارائه خدمات این حوزه متناسب با نیازهای آینده جامعه تأکید کرد.
 لزوم توسعه خدمات توانبخشی فارس متناسب با نیازهای آینده جامعه

به گزارش خبرآنلاین، دکتر سیدبصیر هاشمی در این نشست با اشاره به جایگاه حوزه توانبخشی در نظام سلامت اظهار کرد: رشته‌های مختلف حوزه توانبخشی ارتباطی تنگاتنگ با بخش‌های گوناگون پزشکی دارند و این حوزه، حلقه‌ای مهم در زنجیره درمان و سلامت به شمار می‌رود.

او با اشاره به ظرفیت‌های علمی، آموزشی و پژوهشی دانشگاه علوم پزشکی شیراز افزود: آنچه امروز در مجموعه دانشگاه شاهد آن هستیم، حاصل سال‌ها تلاش مستمر اساتید، پیشکسوتان، اعضای هیات علمی، کارکنان و دانشجویانی است که در دوره‌های مختلف برای توسعه آموزش، پژوهش و خدمت‌رسانی تلاش کرده‌اند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی شیراز، مردم را مخاطبان نهایی فعالیت‌های علمی و آموزشی دانشگاه دانست و اظهار کرد: توسعه آموزش و پژوهش زمانی ارزشمند است که در نهایت به ارتقای کیفیت خدمات و ارائه خدمات بهتر و باکیفیت‌تر به مردم منجر شود.

دکتر هاشمی با اشاره به شرایط و محدودیت‌هایی که دانشگاه در سال‌های گذشته با آن مواجه بوده است، ادامه داد: با وجود دشواری‌های مختلف، تلاش مجموعه دانشگاه موجب شده بسیاری از برنامه‌ها و پروژه‌ها با جدیت دنبال شده و به نتیجه برسد.

وی آموزش، پژوهش و فعالیت‌های فرهنگی و دانشجویی را از مأموریت‌های اصلی دانشگاه عنوان کرد و گفت: انتظار می‌رود این مسیر با همراهی اساتید، دانشجویان و کارکنان با قدرت ادامه یابد و دانشگاه در مسیر ارتقای کیفیت آموزش و خدمات سلامت، گام‌های مؤثرتری بردارد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی شیراز همچنین با اشاره به اهمیت روزافزون خدمات توانبخشی در نظام سلامت گفت: نقش توانبخشی در پیشگیری از عوارض و ناتوانی، ارزیابی، درمان و بازتوانی بیماران و همچنین ارتقای کیفیت زندگی و امید به زندگی، بیش از گذشته مورد توجه قرار گرفته است.

وی افزود: تغییر سبک زندگی، افزایش کم‌تحرکی، گسترش استفاده از ابزارهای فناورانه و همچنین روند سالمندی جمعیت، از جمله عواملی است که نیاز جامعه به خدمات توانبخشی را در سال‌های آینده افزایش می‌دهد؛ بنابراین باید متناسب با این تغییرات، برای توسعه آموزش، پژوهش و ارائه خدمات توانبخشی برنامه‌ریزی کنیم.

دکتر هاشمی همچنین با ابراز خرسندی از فارغ‌التحصیلی نخستین دانشجویان دکترای حرفه‌ای فیزیوتراپی از دانشگاه علوم …